Monsecour Eric & Geoffrey staan samen voor meer dan 50 jaar ervaring en kennis in hun vak. Als het nu gaat om het (ver)bouwen van uw dak of het plaatsen van een volledig nieuwe houten skeletbouw, wij zijn de geschikte vakmannen voor uw klus. We werken ook regelmatig samen met architecten om een nieuw project op poten te zetten of een renovatie tot een goed einde te brengen.

Op het vlak van buitenwerk kan u bij ons terecht voor het plaatsen van uw dak, het vernieuwen van uw dakgoten, gevelbekleding met hout of sidings, houten of PVC ramen en deuren, houten tuinpoortjes, tuinhuizen, ...

Als u op zoek bent naar iemand voor uw binnenwerken, dan kunnen we u helpen bij onder andere het plaatsen van plafonds, houten binnendeuren, gyprocwerken, trappen, ...

Indien u niet zomaar een schrijnwerker zoekt voor het maken van uw nieuwe kasten op maat of dressing, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We luisteren naar al uw wensen en stellen alles in het werk om uw project tot een goed einde te brengen.

We kunnen u ook helpen als u nog niet goed weet hoe uw nieuw droomproject er juist gaat uitzien. We komen bij u langs en bespreken alles tot in de puntjes. Daarna maken we een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening zodat u kan besluiten wat u nog eventueel zou willen veranderen aan uw idee.

Algemene schrijnwerkerij & skeletbouw Monsecour Eric & Geoffrey

Hundelgemsebaan 33b, 9630 Zwalm

BTW: BE-0817.222.822

TOP